Het Nieuwe Fundament

is een coachingspraktijk voor ouders en kinderen in een echtscheidingssituatie. 

Als je gaat scheiden van je partner komt er veel op je af. Er moet van alles geregeld worden: financieel, juridisch, zakelijk. Daarnaast heb je de zorg over je kinderen en wil je dat zij zo goed mogelijk door de echtscheiding heen komen. Om er voor te zorgen dat je dat allemaal kan en er voor de kinderen voor zorgt dat het een succes wordt, ben ik er voor je. Ik leer je de tools die je hiervoor nodig hebt. Ik werk praktisch, snel en gericht op resultaat.

 

Mijn naam is Annemarijn Zegelink, scheidings- en kindercoach en moeder van 3 kinderen.

In mijn werk als leerkracht, secretaresse op een advocatenkantoor en in mijn kindercoachpraktijk kwam ik vaak in contact met kinderen en ouders in een scheidingssituatie. Ik heb gezien hoe veel verdriet, pijn, boosheid, en onmacht er bij een scheiding komt kijken.

 

Het is mijn wens is om een echtscheiding voor alle kinderen zo succesvol mogelijk te laten verlopen, zodat ze later als ze volwassen zijn kunnen zeggen Ja, mijn ouders hebben het goed gedaan! Ik kan de kinderen alleen helpen als de ouders daarbij hun verantwoordelijkheid nemen. Iedereen probeert het zo goed mogelijk te doen, maar helaas wordt er door onwetenheid vaak net datgene gedaan wat schadelijk zou kunnen zijn voor de kinderen. 

 

Een warm welkom,

 

Annemarijn Zegelink

 

 

 

 

Annemarijn

gallery/foro mij